Esports

Tir olímpic

Jordi Balañá finalitza quart al Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire

La competició es va disputar el diumenge 11 de setembre a Mollet del Vallès

Per Redacció

El Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire va tenir lloc a l'enorme pavelló cobert de Mollet del Vallès
El Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire va tenir lloc a l'enorme pavelló cobert de Mollet del Vallès | Cedida

Aquest passat diumenge 11 de setembre va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire a l'enorme pavelló cobert per la modalitat olímpica pistola 10 metres aire de Mollet del Vallès. Aquestes instal·lacions estan equipades amb més de 70 dianes electròniques de la Federació Catalana de Tir Olímpic ubicades a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar en Jordi Balañá, aconseguint la quarta posició en el campionat en categoria Sènior, només per darrere de Jordi Rissech del Club de Tir Barcelona, Francisco Cabrera del Club de Tir Sabadell i el guanyador Joan Herrerias del Club de Tir Flix, en categoria Veterà hi ha participat en Joan Pallares obtenint la quarta posició.

La competició es va iniciar puntualment a les 8:30 hores. Es comptava amb un temps de prova d'un quart d'hora on es podien fer trets reals a la diana i el resultat es mostra immediatament als monitors. Un cop acabat aquest temps, els esportistes disposaven de 75 minuts per realitzar 60 trets.

La participació per part de tots els Clubs Catalans va ser molt nombrosa, ja que aquesta competició és la més disputada de l'any al tractar-se d'una modalitat olímpica.

Aquest any s'ha disputat la final Olímpica entre els tiradors sèniors. Un nou canvi de normativa a nivell internacional ha tornat gairebé al model antic de final, on els esportistes realitzen 10 trets en dues sèries on, un cop finalitzades i cada dos trets posteriors, van quedant eliminats en funció de la puntuació mitjana que comptabilitzen els marcadors fins que només queden dos finalistes.

Comenta aquest article