Esports

Arts Marcials Mixtes

La competició d'arts marcials mixtes més important del país passa demà per Cambrils

L'antic govern va llogar el Pavelló i el Club Muaythai i Boxa Cambrils considera que és “competència deslleial” cap a les entitats locals

Per Andreu Dalmau

L'Ansgar Fighting League arribarà a Cambrils aquest dissabte 16 de setembre
L'Ansgar Fighting League arribarà a Cambrils aquest dissabte 16 de setembre | Twitter (AFL)

La lliga d'arts marcials mixtes més important del país, l'Ansgar Fighting League (AFL), arribarà a Cambrils aquest dissabte 16 de setembre. A l'esdeveniment, que se celebrarà al Pavelló Municipal, es podran veure combats de diverses categories i es retransmetrà a través de DAZN.

Aquesta competició esportiva, però, no és benvinguda pel Club Muaythai i Boxa Cambrils. El seu president, Salvador Gaya, denuncia que aquest esdeveniment no s'ha organitzat conforme a la llei esportiva. “L'anterior regidoria d'esports va passar per sobre dels serveis jurídics, les lleis del Consell General de l'Esport i el departament de jocs i espectacles”, lamenta Gaya, “com a entitat cambrilenca dedicada als esports de contacte ens sentim perjudicats”.

Gaya està d'acord en que es facin “espectacles esportius” d'aquest tipus, però considera “competència deslleial” que passin per davant d'altres entitats locals com la seva que, per exemple, va demanar una renovació de la instal·lació municipal on entrenen i, tot i ser anunciada al ple, es va veure frenada des de la regidoria d'Esports.

Des de l'Ajuntament apunten que el consistori “no col·labora” en l'organització d'aquesta competició i que es tracta d'un “lloguer de la instal·lació”. “Va ser una decisió presa per l'anterior govern, quan ja estava en funcions, i no es pot tirar enrere”, expliquen, “ens hem trobat que ja hi ha entrades venudes”.

De fet, encara hi ha entrades disponibles per aquest esdeveniment. Els preus van des dels 30 euros, a la graderia, fins als 100 euros, a primera fila. Es podran veure més de deu combats tal i com l'organització ha anunciat a xarxes socials.

Comenta aquest article