Societat

Un espectacle d'animació infantil posa el punt i final a les activitats d'estiu

Per Redacció

El grup Vatua l'Olla va engrescar la canalla amb el seu espectacle d'animació, ahir a la tarda al Parc del Pescador

El Parc del Pescador va ser, ahir a la tarda, l'escenari del fi de festa de les activitats d'estiu. Aquest punt i final festiu el va posar la companyia Vatua l'Olla amb l'espectacle Pugeu a la furgo que va fer cantar i ballar a tot un bon nombre de nens i nenes que s'hi van aplegar. L'espectacle va ser tot un èxit i va agradar molt a la canalla i a tots els assistents.

Des de l'àrea de Cultura es fa una valoració molt positiva de com han anat tots els espectacles festius que s'han fet durant tot l'estiu, tant al Parc del Pescador, com al passeig de les Palmeres i al Parc del Pinaret. Enguany, totes les actuacions han tingut molt bona acollida, amb gran assistència de públic, i superant en alguns casos, les 600 persones. A més, en aquesta edició només s'ha hagut de suspendre una actuació per inclemències meteorològiques, mentre que la resta de programació s'ha realitzat amb total normalitat i amb molt bona acceptació per part del públic.

D'altra banda, algunes de les activitats esportives per als més petits, encara s'allargaran durant uns dies més, abans de tancar definitivament tot el programa d'activitats d'aquest estiu.

Comenta aquest article