Cultura

Poesia

Una lectura de poemes eròtics omple la llibreria Torrevisca

La veu dels rapsodes i la música de Chantal Sigrist va atraure desenes d’oients

Per Andreu Dalmau

Chantal Sigrist va acompanyar les poesies amb el piano i l'acordió
Chantal Sigrist va acompanyar les poesies amb el piano i l'acordió | Andreu Dalmau

La llibreria Torrevisca va acollir ahir al vespre un recital de poesia eròtica. Una trentena de persones van omplir el local i, fins i tot, algunes escoltaven la lectura de les poesies des de la porta. La música del piano i l’acordió de Chantal Sigrist va complementar la vetllada.

Els mateixos rapsodes que van protagonitzar l’acte defineixen la poesia eròtica com “una expressió de l’esperit lliure”. Célia Escudero i Artur “Herbes” van llegir cada un dels setze poemes amb aquesta llibertat, despertant les emocions dels oients amb les paraules d’autors com Giaconda Belli, Montse Farré o Vicent Andrés Estellés.

El recull escollit pels rapsodes tenien l’objectiu de realçar dos conceptes: el desig i l’amor. “Són dues idees que poden anar de la mà o no, que poden complementar-se o crear disputes, però sempre envoltat per un vel d’erotisme”, exposaven.

L’atracció d’aquesta temàtica també va cridar l’atenció dels vianants que, encuriosits, s’aturaven a preguntar de que es tractava. “Ah, poesia eròtica!”, exclamaven just abans de quedar-se una estona a les portes de la Torrevisca embruixats per la veu dels dos rapsodes.

Una trentena de persones va omplir el local (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article