Esports

El CFS Mediterrani guanya per 2 a 3 al Vinyols en el primer partit de la pretemporada

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge d'un partit disputat pel CFS Mediterrani, la temporada passada

El CFS Mediterrani, tal i com ja havia anunciat el passat mes de maig, canviarà de federació aquesta temporada. L'equip cambrilenc deixa la Federació Catalana de Futbol Sala en la que hi ha estat dues temporades amb l'equip B i una amb l'equip A, i torna al comité de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol. Aquesta propera temporada, doncs, jugarà a la Preferent Catalana de la Federació Catalana de Futbol.
D'altra banda, l'equip filial, el Mediterrani B, desapareix per problemes econòmics. Uns 5 o 6 jugadors del filial passaran a jugar amb el primer i únic equip. També es preveu la incorporació de nous jugadors que a hores d'ara estan de prova.
El Mediterrani vol disposar d'una plantilla àmplia, al voltant dels 15 jugadors, per tal d'afrontar amb èxit aquesta propera temporada. A més, també s'ha proposat treballar la base i es té la intenció de fer un equip juvenil de cara a la temporada 2008-2009.

Victòria a Vinyols

El Mediterrani va iniciar els entrenaments el passat 20 d'agost i el passat dissabte 1 de setembre va fer el primer partit de la pretemporada. Va ser contra el Vinyols al recentment estrenat pavelló de la localitat veïna i es va saldar amb la victòria del Mediterrani per 2 a 3.
El proper 9 de setembre, l'equip cambrilenc jugarà a casa contra el Linyola i el 15 de setembre se celebrarà el III trofeu quadrangular de presentació que el disputaran el Mediterrani, el Vinyols, el Salou B i el Riudoms. El darrer partit de la pretemporada serà el proper 23 de setembre davant el Segarra FS de Barcelona.
La competició oficial començarà el 29 de setembre. El Mediterrani jugarà aquesta primera jornada fora de casa contra el Morell.

Comenta aquest article