Informació general

Es localitza una dona de 36 anys morta en un domicili del carrer del Castell de Sort

Per Redacció

El passat diumenge 2 de setembre a les quatre de la tarda, la Policia Local va rebre l'avís de que s'havia produït un suïcidi al carrer del Castell de Sort. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar personal facultatiu del CAP de Cambrils, la Guàrdia Civil i la Policia Local que van localitzar el cos sense vida de M.A.C., de 36 anys. Totes les gestions i diligències van ser assumides per la Guàrdia Civil.

Temptativa de suïcidi

Per altra banda, el mateix diumenge al vespre, la Policia Local va rebre un nou avís alertant d'una possible temptativa de suïcidi en un domicili ubicat al carrer del Cap de Salou, situat a Vilafortuny. Al lloc s'hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Local, les quals són informades de que M.C.R. de 40 anys i veí de Cambrils, s'havia tancat en el seu domicili i no permetia l'accés al mateix. Aquest havia ingerit una gran quantitat de medicaments barrejats amb begudes alcohòliques.
Al lloc s'hi va traslladar una ambulància medicalitzada, una dotació de la Guàrdia Civil i una dotació de bombers. Finalment, entorn a les 22.50 hores de la nit, es va efectuar l'entrada al domicili per una porta posterior, i després de les primeres atencions facultatives es va poder traslladar a l'home fins a l'hospital de Sant Joan de Reus.

Comenta aquest article