Informació general

La Policia Local intervé un gran nombre d'armes en el domicili d'un home de 79 anys

Per Redacció



Mostra de les armes intervingudes per la Policia Local
El passat dilluns al migdia, la Policia Local de Cambrils va rebre l'avís d'una possible agressió amb arma de foc en un domicili situat al passeig d'Albert. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions de la Policia Local i una de la Guàrdia Civil, que van entrar en el domicili i van localitzar a una dona, C.B.S., de 62 anys d'edat i veïna de Cambrils. Aquesta va explicar als agents que  des de feia temps que tenia fortes desavinences amb el seu marit: D.A.C, de 79 anys i veí de Cambrils, que moments abans havia efectuat un tret amb una arma de foc que havia impactat contra el sostre.

En les primeres gestions efectuades pels agents de la Policia Local es va detectar l'existència d'anteriors episodis de violència psíquica per part del marit, i a més es van localitzar nombroses armes a l'interior de l'habitatge, i la majoria d'aquestes  es trobaven en situació irregular.

Seguidament es va procedir a la detenció del marit i a la intervenció de totes les armes: tres carabines, un revòlver, dos revòlvers de fogueig, dues pistoles pneumàtiques, una baioneta, una daga japonesa i tres navalles. Un cop retirades, aquestes van ser lliurades a la Guàrdia Civil per al seu posterior trasllat a la intervenció d'armes de Reus. S'han instruït diligències per violència física i psíquica en l'àmbit de la llar i per tinença d'armes i explosius.

Comenta aquest article