Informació general

La Guàrdia Civil desmantella una banda que es dedicava a robatoris en supermercats

Per Redacció

La Policia Judicial Guàrdia Civil de Salou va detenir la matinada del passat 3 de setembre, concretament a les 00:26 hores, a quatre ciutadans originaris de Kosovo com a presumptes membres d'una banda que es dedicaria a robar en establiments comercials que obren els dies festius. Entre aquests supermercats hi figura un del municipi, ubicat a l'avinguda de la Diputació, on els detinguts haurien robat el passat diumenge 3 de setembre a la matinada.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou estava portant a terme una investigació sobre robatoris a supermercats on accedien per la nit amb un mall que trencava les vidrieres o pel sistema de provocar un forat a la paret o al sostre. Després trencaven les portes i accedien a les caixes fortes que s'emportaven per obrir-les en un descampat i obtenir els diners. Cal destacar que al ser dia festiu i al final de la jornada solien obtenir quantitats importants.

Els detinguts com a presumptes autors dels robatoris amb força són Shemsi R. de 44 anys, sense domicili conegut, Arsim A. de 25 anys, sense domicili conegut, Sevcet R. de 31 anys, veí de Salou i Izet R. de 26 anys i també veí de Salou. 

La Guàrdia Civil ja sospitava d'un vehicle Audi 100 matrícula de Bilbao que va ser robat a Cambrils el passat 7 de juliol i que circulava amb una placa corresponent a un camió Iveco. 

Per aquest motiu es va muntar un dispositiu de recerca i van detenir-los a Salou, amb la corresponent ordre d'entrada i registre a un domicili del carrer de Murillo de Salou  on van recuperar 4.635 euros procedents del robatori efectuat a Cambrils i més de 1.000 euros en bitllets i monedes, 7 telèfons mòbils, rellotges, diverses ferramentes com malls, potes de cabra, rossinyols, guants i passamuntanyes, per tal de realitzar robatoris amb força.

La Guàrdia Civil també els imputa un robatori pel mateix sistema a una botiga d'electrodomèstics de Cervera, comès amb un BMW que hauria portat les mateixes plaques de matrícula.

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts siguin autors d'altres fets similar produïts en els darrers mesos a establiments de la Costa Daurada. Els detinguts passen a disposició del Jutjat Número 4 de Tarragona.

Comenta aquest article