Informació general

L'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer i l'empresa Vedireco col·laboren en la producció de material promocional per recaptar fons

Per Berta Ruiz



Jordi Monzó, a l'esquerra,  i Oscar Serrano de l'empresa Vedireco, ahir en la presentació del material
Ahir al matí, es va fer la presentació del material promocional que l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer de Cambrils ha fet amb el suport econòmic de l'empresa Vedireco i la col·laboració de l'empresa de màrqueting, comunicació i publicitat Miratge Comunicació, com a nexe comú d'unió entre l'associació i l'empresa, ja que coordina les accions de publicitat de Vedireco i l'entitat cambrilenca i del disseny dels elements de promoció.

A l'acte de presentació hi van ser presents Jordi Monzó –president de l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer–, Oscar Serrano –gerent de Vedireco– i Oscar Ramírez en representació de Miratge Comunicació.

El material promocional –tasses, gorres, samarretes, davantals i d'altres objectes– es vendran a uns preus d'entre els 2 i els 14 euros en la propera Fira d'entitats de Cambrils que es farà el proper 16 de setembre. Aquest material també serà venut en d'altres actes i esdeveniments en els que hi participi l'associació.

El president de l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer –Jordi Monzó– es mostrava ahir molt agraït de la col·laboració establerta amb l'empresa Vedireco en la primera campanya de material promocional engegada des de l'associació. Segons va explicar Jordi Monzó, a Cambrils hi ha uns 150 i 170 malalts d'alzheimer, "tot i que és un cens relatiu". Des de l'associació es treballa especialment en donar suport psicològic als familiars, fent reunions i xerrades sobre el dia a dia en la cura dels malalts. D'altra banda, Jordi Monzó va avançar que s'està treballant per posar en marxa "l'àrea de respir", un espai on els malalts hi puguin passar unes hores al dia fent diverses activitats, i a la vegada aquest temps suposi unes hores de descans per als familiars. Segons Monzó, actualment hi ha molt bones perspectives per posar en marxa aquest espai, ja que s'està en converses amb l'Ajuntament.

Per la seva banda, el gerent de l'empresa Vedireco –Oscar Serrano– va explicar que des de la creació de l'empresa fa 15 anys, "cada any hem volgut col·laborar amb alguna associació i participar en temes de caire de social. Ara tenim el plaer de col·laborar amb l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer i aportar-los uns recursos per a que tinguin més eines. Fent aquestes petites compres per a que ells tinguin el seu petit dipòsit i entre tots posem el nostre gra de sorra". El conveni que han signat ambdues parts té un import inicial de 2.000 euros i es mantindrà en el futur per voluntat de les dues entitats, l'associativa i la privada. Tot i això, el responsable de Vedireco –Oscar Serrano– ja ha avançat que, el proper any 2008, s’incrementarà l’aportació.

Comenta aquest article