Informació general

El Palau Municipal d'Esports acollirà aquest vespre l'obra "Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes" amb les entrades esgotades

Per Redacció

L’obra de teatre que es podrà veure aquest vespre al Palau Municipal d'Esports, en motiu de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes de Claude Magnier ha estat tot un èxit, i ja ha esgotat totes les entrades disponibles. L’espectacle està dirigit per Abel Folk i compta amb la interpretació per actors de renom com Joan Pera, Lloll Bertran, Mireia Aixelà, Anna Azcona, Eva de Luis, Miquel Sitjar i Damià Plensa.
 
La comèdia, que ja ha recorregut els millors teatres del país, gira entorn a una família acomodada que viu sense preocupacions. Tot rutlla bé fins que un dels col·laboradors del pare li demana una pujada de sou per poder casar-se amb la seva filla.

A banda, el cartell teatral preparat per a la Festa Major de Cambrils porta altres títols com Fragments d’Homes, que es realitzarà demà divendres, a càrrec del Grup de Teatre Xerinola o A la Deriva, de la companyia Teatre a la Cadira, entre altres.

Més actes

Enguany, les festes de la Mare de Déu del Camí s’allarguen fins la Diada amb diversos espectacles i activitats populars. Així, dissabte, dia 8, la plaça del Setge vibrarà amb la Tronada de Festa Major i el Seguici popular recorrerà els carrers de la vila. Al migdia, els diables faran petar una gran traca que precedirà un vermut popular a càrrec del Ball de Bastons de Cambrils. Diumenge i dilluns els espectacles infantils i el cinema a la fresca seran els protagonistes. Però, a partir de les 23 hores, la música ètnica del 10è Festival Mangrana envairà el parc del Pescador tot el cap de setmana.

Diada Nacional

L’11 de setembre Cambrils celebrarà la Diada amb la II Festa Bastonera, que començarà amb una cercavila i acabarà a les 13 hores a la Plaça d'Espanya, amb una ballada de totes les colles. A banda, cap a dos quarts de set, el Parc del Pescador deixarà pas a Roger Mas, un jove cantautor català que presentarà el seu últim treball Mística Domèstica. Les sardanes i un gran castell de foc posaran la cloenda a la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils.

Comenta aquest article