Informació general

Solidaritat

L'Ajuntament se suma a la campanya d'Ecovidrio «Recicla el vidre per elles»

Ja s'ha instal·lat un contenidor rosa a la plaça d'Aragó en motiu d'aquesta campanya en favor de la lluita contra el càncer de mama

Per Andreu Dalmau

El contenidor rosa que s'ha instal·lat a la plaça d'Aragó
El contenidor rosa que s'ha instal·lat a la plaça d'Aragó | Andreu Dalmau

L'Ajuntament se suma a la campanya d'Ecovidrio “Recicla el vidre per elles” en favor de la lluita contra el càncer de mama amb la ubicació d'un contenidor rosa a la plaça d'Aragó i un altre que s’instal·larà properament al passeig Albert. . Serà un dels 140 municipis de tot l'estat que ubicarà un contenidor de color rosa als seus carrers per fomentar el reciclatge de vidre en pro d'aquesta causa.

És la novena vegada que Ecovidrio impulsa aquesta campanya. Ivan Costa, gerent de l'empresa, destacava la “importància de solidaritzar-se amb causes socials com aquesta” i va apuntar que l'empresa farà una “aportació econòmica” per la investigació d'aquesta malaltia. Els diners recaptats aniran destinats a la Fundación Contigo contra el Càncer de la Dona. Les jugadores de futbol de primera divisió Virginia Torrecilla, Alba Redondo i Eva Navarro jugadores també donen suport a la campanya. 

La regidora de Salut, Gemma Balanyà, va destacar que s'impulsin campanyes d'aquest tipus per sensibilitzar i incentivar a les dones a fer campanyes de prevenció i detecció del càncer de mama. Alejandro Garcia, regidor d'Espai Públic i Sostenibilitat, també va apuntar a la promoció de la recollida selectiva com un dels eixos de la campanya.

A Catalunya s'ubicaran un total de 15 contenidors rosa. A la demarcació també hi haurà a la ciutat de Tarragona, Vila-seca, Mont-roig o La Selva.

Comenta aquest article