El ciclista cambrilenc Edgar Curto guanya el Gran Premi Ajuntament de Mont-roig i es situa a tres punts del líder

El ciclista cambrilenc Edgar Curto, al centre de la imatge, amb el trofeu de guanyador
El ciclista cambrilenc Edgar Curto va disputar aquest passat diumenge 2 de setembre, el Gran Premi Excm. Ajuntament de Mont-roig, una cursa organitzada per la Penya Ciclista Mont-roig.

En aquest cas, la distància que van haver de recórrer els corredors va ser 1'2 quilòmetres en un circuit difícil i amb un asfalt en mal estat. L'Edgar va fer una sortida de cursa força dolenta, tot i que en el primer revolt va poder anar recuperant metres. A mig circuit, va aconseguir avançar a tots els corredors fins situar-se al capdavant de la cursa fins a l'arribada a meta. En aquesta cursa hi van prendre part equips de Catalunya i també hi van participar corredors de dos equips francesos.

Després d'aquesta vuitena victòria, l'Edgar es situa a tan sols 3 punts de diferència del corredor que en aquests moments continua liderant la classificació en la categoria promeses de la Copa Catalana, ja que l'Edgar no va poder córrer les dues primeres curses.

D'altra banda, en la cursa que va disputar el jove ciclista cambrilenc el passat 19 d'agost a la província de Zamora, va competir contra nens d'entre els 8 i els 10 anys, quedant com a primer classificat en la seva categoria.

La propera setmana es disputaran les tres últimes proves de la Copa Catalunya, el dia 9 a Blanes; el dia 11 a Can Gibert del Plà (Girona) i la tercera i última a Cunit, on es farà l'entrega dels mallots als vencedors en les diferents categories.