Esports

Futbol

Rubí i Nàstic, tots dos equips amb jugadors cambrilencs, no progressen a la Copa del Rei

Els equips d'Òscar Morell i Joan Oriol van caure eliminats en la primera ronda de la Copa del Rei de futbol

Per Andreu Dalmau

Òscar Morell amb la samarreta de la UE Rubí
Òscar Morell amb la samarreta de la UE Rubí | Cedida

No hi ha hagut sort pels cambrilencs Òscar Morell i Joan Oriol en la primera ronda de la Copa del Rei. En el cas de Morell, jugador de la Unió Esportiva Rubí, arribar fins en aquesta primera fase de la competició ja tenia mèrit, ja que l'equip de Lliga Elit s'havia classificat contra tot pronòstic tot i militar en una divisió regional.

L'emparellament davant l'Athletic Club, un dels històrics del torneig, era tot un premi ja que donava la possibilitat d'enfrontar-se amb un equip de primer nivell. Tanmateix, tot i les dificultats de l'enfrontament –sis categories separaven tots dos rivals– jugadors i cos tècnic del Rubí conservaven esperances de plantar cara a un equip que ha conquerit la Copa vint-i-tres vegades.

La UE Rubí es va mostrar combativa durant tot el partit. Els bilbaïns van fer-se, com era d'esperar, amb el control de la pilota, però la defensa barcelonina va resistir durant tota la primera part i, fins i tot, va poder llançar un contraatac que va posar a prova Julen Agirrezabala.

A la segona part, però, Adu Ares va marcar un doblet en tan sols set minuts, acabant amb l'esperança catalana. El Rubí va poder retallar distàncies pocs minuts abans del final amb el gol de Marc Rodríguez, que va rematar una falta lateral, i va posar nervis al cos dels bascos, que van acabar demanant l'hora contra un rival sis categories inferior.

Òscar Morell, que va jugar de titular al centre de la defensa, va veure una targeta groga al minut 31 i va ser substituït al minut 82.

Joan Oriol i el Nàstic cauen a Oriola

No era tant d'esperar la derrota del Nàstic al camp del l'Orihuela CF, equip de segona federació. Els granes van dominar el partit, però els hi va faltar gol. Marc Fernández, fins i tot, va fallar des dels onze metres al minut 82. Els 90 minuts i la pròrroga van acabar en empat sense gols i tot es va haver de decidir a la tanda de penals.

El cambrilenc Joan Oriol, que havia entrat al minut 91 en substitució de Mario Rodríguez, va ser l'encarregat de transformar el primer penal de la tanda. L'equip tarragoní, però, va caure eliminat després dels errors de Montalvo i Escudero.

Comenta aquest article