Informació general

L'obra de teatre "Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes" omple el Palau d'Esports

Per Redacció

Un moment de la representació de l'obra Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes, ahir a la nit, al Palau Municipal d'Esports

El Palau Municipal d'Esports va omplir-se completament ahir a la nit per veure l'obra de teatre Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes, dins dels actes festius en motiu de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

Amb tots les entrades disponibles venudes –un total de 750–, el públic va poder gaudir d'aquesta comèdia de Claude Magnier, dirigida per Abel Folk i interpretada per Joan Pera, Mont Plans, Lloll Bertran, Mireia Aixalà, Anna Azcona, Eva De Luis, Miquel Sitjar, Damià Plensa, Aloiu Danfa, Alba Roca i Juli Fàbregas, i que ja ha recorregut els millors teatres del país.

Propers actes de la Festa Major

Per altra banda, avui al vespre seguiran els actes previstos dins del programa, amb la tradicional recepció a les Maria del Camí, Camí, Maria Camí –nascudes o que visquin a Cambrils–, que es farà a partir de les vuit a la sala de plens de l'Ajuntament.
Aquesta nit també, a partir de les deu de la nit al Palau Municipal d'Esports, es farà la segona obra de teatre prevista dins del programa d'actes amb la representació de l'obra Fragments d'homes, a càrrec del grup de teatre cambrilenc Xerinola. L'entrada per aquest espectacle és gratuïta.

Comenta aquest article