Esports

Pàdel

Míriam Morales ja és a Paraguai per participar al Mundial de Pàdel júnior

L'esportista cambrilenca competirà per parelles i per seleccions sota la bandera d'Uruguai, país del qual n'ostenta la nacionalitat

Per Andreu Dalmau

Míriam Morales, a la dreta de Nura Padilla, amb qui ha aconseguit uns excel·lents resultats aquesta temporada
Míriam Morales, a la dreta de Nura Padilla, amb qui ha aconseguit uns excel·lents resultats aquesta temporada | Cedida

La jove cambrilenca de tan sols 15 anys Míriam Morales ja està a Sud-amèrica per participar en el Mundial de Pàdel júnior. Morales, que aquesta temporada ha obtingut uns excel·lents resultats al costat de Nura Padilla, representarà, en aquesta competició, a l'Uruguai, país del qual n'ostenta la nacionalitat juntament amb l'espanyola.

El Mundial es disputa a la ciutat d'Asunció, Paraguai, entre el 13 i el 19 de novembre. La jugadora de pàdel cambrilenca, ja es troba a l'Uruguai juntament amb la resta de jugadores de la selecció amb qui s'està coneixent, ja que mai abans han jugat juntes. Morales competirà per parelles juntament amb Noelia Campos, de 14 anys, i, en categoria per equips, de parella amb Lucía Padrón.

Seleccions de tot el món prenen part d'aquest torneig. Entre les favorites hi ha potències com Argentina, Brasil, Mèxic o Itàlia, tot i que la favorita és Espanya, ja que compta a les seves files amb jugadores que disputen el World Pàdel Tour, com Andrea Ustero. Morales espera tenir sort al sorteig per poder evitar els 'cocos' i poder passar algunes rondes.

La jugadora cambrilenca, en declaracions a revistacambrils.cat, es mostra “súper nerviosa, però il·lusionada” de poder participar per primera vegada en un Mundial. El seu objectiu és “gaudir d'aquesta experiència única”.

Morales, acompanyada de la seva mare, de camí a Paraguai (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article