Les cambrilenques es van ser superiors en totes les fases de partit

Imatge d'un partit de la passada temporada del CB Cambrils femení
Imatge d'un partit de la passada temporada del CB Cambrils femení | Berta Ruiz

Primera Territorial Sénior Femení

COFRAN 95 CB CAMBRILS 72 – 34 AD TORREFORTA

Parcials: 14-8 / 25-8 / 15-11 / 18-7

Tercer partit de la temporada del Cofran CB Cambrils Femení i primer davant de l'afició. La presència de públic a les grades va significar una gran motivació per les jugadores que van sortir a la pista amb molta intensitat, marcant el ritme de partit davant un Torreforta superat.

Després del 13-0 inicial, el primer quart acabaria amb 14-8 al marcador. Al segon període es va aconseguir ficar més distància gràcies a diversos atacs consecutius que acabarien en cistella (4 d'ells amb triple. S'arribaria al descans amb 39-16 al marcador.

Durant tota la segona meitat, les de Cambrils van mantenir la intensitat ofensiva i, fins i tot, van millorar defensivament. Augmentant poc a poc la diferència en el marcador, el partit finalitzaria amb 72-34 a favor de les locals.