Informació general

Se celebra la segona Festa Bastonera amb un recorregut pels principals carrers del Barri Antic

Per Redacció

Moment de l'actuació del Ball de Bastons de Cambrils, ahir al matí, a la plaça d'Espanya

Durant el matí d'ahir i sota una intensa calor es va celebrar la segona Festa Bastonera, que organitza de forma biennal el Ball de Bastons de Cambrils, després que l'any 2005 se celebrés la primera trobada coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

Al voltant de dos quarts de dotze del matí es va iniciar la festa a la plaça del Setge, amb una cercavila de totes les colles participants a la trobada. Les colles participants van ser el Ball de Bastons de l'Arboç, el Ball de Bastons de l'Aleixar, el grup de Ball de Bastons de Salou, l'Esbart Dansaire de l'Orfeó Reusenc, el grup bastoner de l'Esbart de Santa Llúcia de Reus i el Ball de Bastons de Cambrils.

La cercavila, que va iniciar-se a la plaça del Setge va continuar el seu recorregut pel carrer Major, el carrer del Forn, el carrer de les Creus, el carrer de Rovira, l'avinguda de la Independència, la plaça de Carles Roig, l'avinguda de la Independència, el carrer de la Mare de Déu del Camí, la plaça de Marianao, el carrer de les Creus, la plaça de l'Església, el carrer del Cardenal Vidal i fins a la plaça d'Espanya, on es va fer la ballada final de totes les colles.

Comenta aquest article