Informació general

Es declara un petit incendi en un edifici en construcció a l'Horta de Santa Maria

Per Redacció

Una dotació dels bombers, la Policia Local i una ambulància es van desplaçar al lloc dels fets per sufocar l'incendi, que va provocar una gran columna de fum

Aproximadament a les 22.30 hores d’ahir dimarts, coincidint amb el castell de focs de fi de la Festa Major de Cambrils, es va declarar un petit incendi en un edifici en construcció situat a l’extrem superior del carrer del Xalet del Bau. Una dotació de bombers juntament amb la Policia Local i una ambulància medicalitzada van assistir al llocs del fets on s’havia aplegat un gran nombre de curiosos. L’incendi originat dins l’estructura de la primera planta va provocar una gran columna de fum i va afectar un altre edifici contigu que actualment ja és habitable, per la qual cosa es temia per la salut dels seus veïns.

La Policia Local va acordonar la zona amb diversos agents mentre els bombers remullaven els baixos de la zona incendiada per fer baixar la temperatura. A continuació, proveïts amb bombones d’oxigen, van prosseguir amb les tasques d’extinció. En espera d’un comunicat oficial, sembla que les causes de l’incendi han estat fortuïtes i no s’han hagut de lamentar danys personals, al marge dels materials. A les 12 de la nit l’incendi va quedar extingit.

Comenta aquest article