Esports

El ciclista cambrilenc Edgar Curto aconsegueix el liderat de la Copa Catalunya a falta de disputar-se la darrera prova

Per Redacció



L'Edgar Curto lluint el mallot rosa de líder de la Copa Catalunya
El jove ciclista cambrilenc Edgar Curto va disputar aquest passat diumenge, 9 de setembre, una nova cursa a Blanes. Aquesta era la quinzena prova de la Copa Catalunya i va consistir en un circuit d'1,2 quilòmetres.

L'Edgar arribava a aquesta prova a tan sols 3 punts de diferència del líder. En el moment de la sortida, l'Edgar va atacar amb molta força, i només un corredor va aconseguir seguir-li el ritme fins a la mateixa línia de meta, on finalment el cambrilenc va ser superat per aquest corredor pertanyent a l'equip gironí Rosa Negra.

Tot i això, l'esforç que va realitzar l'Edgar va tenir recompensa, ja que el fins aleshores líder de la competició va quedar en quarta posició, i amb aquest segon lloc aconseguit, l'Edgar es va situar com a líder, empatat a punts però amb més victòries aconseguides. A l'entrega de trofeus, el ciclista cambrilenc ja va rebre el mallot rosa de líder de la Copa Catalunya.

Actual líder en solitari

D'altra banda, el passat dimarts, 11 de setembre, l'Edgar va tornar a disputar una nova cursa, en aquesta ocasió la setzena i penúltima prova de la Copa Catalunya, disputada a Girona, en un circuit de 1,3 quilòmetres.

El ciclista cambrilenc va tornar a atacar des de la sortida, aconseguint uns metres de distància respecte a un grup de corredors entre els quals hi havia companys de l'equip de l'anterior líder, l'Spaik Video de Barcelona, que van lluitar per intentar recuperar el lideratge al capdavant de la competició. Després de disputar una cursa molt emocionant, l'Edgar va aconseguir la victòria. Amb aquesta primera posició en la cursa, l'Edgar ja encapçala la classificació general de la Copa Catalunya, amb tres punts de diferència respecte al segon classificat.

Finalment, aquest proper cap de setmana es disputarà l'última prova, que tindrà lloc a Cunit i en la qual es decidiran els guanyadors de les sis categories i es farà l'entrega dels mallots als campions de la Copa Catalunya.

Comenta aquest article