Informació general

Ple

Els vestuaris dels camps de futbol ja tenen aigua calenta

La regidora d'Esports, Camí Mendoza, ho ha confirmat en sessió plenària després que l'afició del Cambrils Unió ho reclamés al crit de «volem aigua calenta» el passat diumenge

Per Andreu Dalmau

La regidora d'Esports ho va confirmar en seu plenària
La regidora d'Esports ho va confirmar en seu plenària | Andreu Dalmau

Els vestuaris del camp de futbol ja tenen aigua calenta des d'aquest cap de setmana. Feia uns quants mesos que els usuaris d'aquestes instal·lacions es queixaven per la manca d'aquest servei. De fet, el passat diumenge, a la presentació dels equips de futbol del Cambrils Unió, una part important de la graderia va reclamar a la regidora d'Esports, Camí Mendoza, que es duguessin a terme les reparacions necessàries al crit de “volem aigua calenta”.

En el ple ordinari del passat divendres, la regidora va confirmar que aquest problema ja ha sigut solucionat. Segons Mendoza ha explicat a revistacambrils.cat, la reparació es va endarrerir perquè l'acumulador d'aigua calenta que es va comprar en primera instància no era compatible amb la instal·lació i es va haver de retornar per demanar-ne un altre. Tot aquest procés i la desinfecció necessària de la instal·lació va retardar la tornada de l'aigua calenta.

La regidora d'Esports també va explicar en sessió plenària que la compra d'aquesta peça s'ha pogut finançar gràcies al fet que una entitat no ha demanat fer efectiva una subvenció de 5.000 euros que li havia sigut atorgada. Aquesta partida, per tant, es va donar de baixa i es van poder destinar aquests diners a la compra de l'acumulador d'aigua calenta.

Subvenció per reparar el sostre del Pavelló

Camí Mendoza també va anunciar, en aquest mateix ple, que la Diputació ha concedit una subvenció per valor de 100.000 euros per a la reparació de les cobertes del Palau Municipal d'Esports. Tal com va apuntar la regidora d'Esports, aquesta subvenció havia estat anunciada per l'anterior govern, però “quan només s'havia fet la memòria del projecte”.

“Durant aquest any treballarem en el projecte, el licitarem i farem les obres”, va anunciar Mendoza. Aquesta actuació hauria de solucionar els problemes de filtracions d'aigua que tenen tots dos pavellons del Palau Municipal d'Esports. La reparació, segons es va anunciar al maig, consistirà a demolir el revestiment i la impermeabilització, col·locar nou aïllament, refer pendents, tornar a impermeabilitzar i realitzar un acabat superficial amb un material similar a l’existent.

El problema de les goteres als pavellons ja ve de fa temps. L'any 2015, la Diputació ja va finançar la meitat de la inversió de 165.000 euros que va fer l'Ajuntament per arreglar “definitivament” aquestes instal·lacions. Ara, s'ha de tornar a invertir una quantitat similar per solucionar la mateixa situació.

Comenta aquest article