Judo

El cambrilenc David Sevilla, segon al Campionat català de judo cadet

Dídac Álvarez i Jaume Coll, també del Dojo Cambrils, també van prendre part del torneig

David Sevilla al segon calaix del podi
David Sevilla al segon calaix del podi | Cedida

El passat dissabte 25 de novembre, es va disputar al CEM Mundet , el primer Campionat dintre dels Rànquings Catalans de judo per a la categoria cadet (nascuts 2009, 2008 i 2007). Aquest rànquings que es fan durant la temporada serveixen per definir els judokes que formaran part de la Selecció Catalana Cadet i participar al Campionat d'Espanya d'aquesta temporada.

Tres judokes del Club escola de Judo Dojo Cambrils van competir en aquesta categoria: Jaume Coll al pes de -73 kg, Dídac Álvarez al pes de -66 kg. i David Sevilla al pes de -60 kg. Coll i Álvarez van competir tots dos en les seves respectives lligues del pes. Jaume Coll no va poder superar el seu primer combat i va caure derrotat a la primera ronda. Per la seva part, Álvarez va guanyar el seu primer combat, però va caure eliminat en segona ronda.

En el pes de -60 kg., Sevilla va fer un excel·lent  paper a la competició. Cal destacar la gran afluència de judokes d'aquest pes, una cinquantena, que van participar. El cambrilenc va guanyar cinc combats seguits, superant-los amb diferents tècniques de projecció i de lluita de terra, arribant, d'aquesta manera, al combat de la final que el va enfrontar amb un judoka de Girona.

Va ser un combat bastant dur en el qual el judoka gironí va anular els atacs de Sevilla i, desprès de 2 projeccions, el va superar. Amb aquest resultat el judoka cambrilenc se situa número 2 en el Rànquing Català amb el propòsit de sumar més punts en els pròxims campionats per assolir la classificació al torneig estatal.