Recull

Arròs mar i muntanya



Antonia Menea
Ingredients
[per a 4 persones]
• 8 o 10 escamarlans
• 300 g de costella de porc
• Arròs
• Brou de carn o peix
• 1 ceba
• 1 pebrot verd
• 1 pebrot vermell
• 2 tomaques
• Un pot petit de fesols cuits
• Un grapat d’ametlles
• All, julivert
• Pebre vermell
• Oli

Preparació
En una paella amb oli sofregirem els caps dels escamarlans per treure’ls tot el suc. Quan estiguin ben sofregits, els retirarem i en el mateix oli hi enrossirem les costelles de porc tallades en trossos petits. A continuació hi tirarem la ceba tallada ben fina, el pebrot vermell, el pebrot verd, un parell de tomaques ratllades i el pebre vermell, i ho sofregirem bé. Seguidament hi tirarem l’arròs, ho mourem una mica i afegirem el brou de carn o peix. Quan l’arròs estigui gairebé cuit, hi afegirem els fesols cuits i els escamarlans. A continuació, farem una picada amb all, julivert i ametlles i l’afegirem a l’arròs. Finalment, ho deixarem coure uns minuts més al foc.

Comenta aquest article