Informació general

Política

Picabaralla entre els regidors Jordi Barberà i Oliver Klein al ple municipal

El regidor de Cultura i Educació va sortir en defensa d’Alfredo Clúa, que va ser acusat de nou per Klein de ser un «alcalde de segona divisó»

Per Andreu Dalmau

Oliver Klein durant el ple extraordinari del passat 22 de desembre
Oliver Klein durant el ple extraordinari del passat 22 de desembre | Andreu Dalmau

El ple municipal del passat divendres 22 de desembre va deixar una nova picabaralla entre el regidor de Cultura i Educació, Jordi Barberà, i un membre de l’oposició. En aquesta ocasió, l’enfrontament va ser amb el portaveu del Nou Moviment Ciutadà, Oliver Klein, que va acusar novament Alfredo Clúa de ser un alcalde de “segona divisió”.

Barberà va demanar la paraula per sortir en defensa de Clúa i, abans que pogués dir res, el cap de l’oposició ja li va recriminar que no digués “tonteries”. El regidor d’En Comú Podem va recriminar a Klein que “falti al respecte a l’alcalde una altra vegada”. “En realitat, és vostè qui juga a tercera divisió perquè ningú vol formar part del seu equip”, acusava Barberà, “ni tan sols els del seu propi partit hi volen jugar, han estat pocs els regidors de l’NMC que no hagin acabat de no-adscrits”.

Oliver Klein va contestar contundentment: “el que ha dit és una tremenda tonteria, la volia dir i l’ha dit”. A més, Klein va acusar a Barberà de “no ser exemple de res” i de “portar anys intentat entrar en l’hemicicle”. Fins i tot va afirmar que el regidor d’En Comú Podem va preguntar, després de les eleccions, si podria entrar en un hipotètic govern de l’NMC. “Ha pixat fora de test”, va concloure Klein, “a la ciutadania no li interessa gens el que vostè ha dit”.

Jordi Barberà intervenint en el ple (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article