Societat

Nadal

Un espectacle de bombolles i una passarel·la de mascotes clouen la programació nadalenca

Enguany, les setmanes festives han estat plenes de música i dansa en directe, jocs pels més petits i moltes altres activitats

Per Andreu Dalmau

El Mag Santos va oferir un espectacle amb bombolles a la plaça d'Aragó
El Mag Santos va oferir un espectacle amb bombolles a la plaça d'Aragó | Andreu Dalmau

Un espectacle de bombolles i una passarel·la de mascotes van cloure, ahir al vespre, la programació nadalenca que ha omplert els carrers i les places de moviment en les darreres setmanes. Enguany, la regidoria de Promoció Econòmica ha desenvolupat un programa amb música i dansa en directe, jocs pels més petits i els ja tradicionals espectacles de videomapping. Les grans estrelles, però, han estat, sens dubte, el tobogan i el tió gegant que van cridar l'atenció de desenes de nens i nenes els dos caps de setmana d'abans de Nadal.

Ahir, estava previst que actués, a la plaça de la Vila, el cor de gòspel Blaus de Mar, però finalment no es va celebrar el concert. A les 19 hores, el mag Santos va oferir un espectacle amb bombolles a la plaça d'Aragó i, tot seguit, a la mateixa plaça, es va celebrar una passarel·la de mascotes. Aquesta s'havia de dur a terme a sobre del mateix escenari, però el show de bombolles va deixar-lo massa relliscós, així que, finalment, es va fer a peu de carrer. En total, 14 animals van desfilar per la passarel·la i tots els participants van rebre un obsequi. Des de la Unió de Botiguers celebren la bona rebuda d'aquesta nova activitat i afirmen que aquest any esperen poder fer una exhibició de gossos ensinistrats juntament amb Víctor Torres, educador caní que ahir va ser presentador de la passarel·la de mascotes.

Vítor Torres va presentar els participants de la passarel·la de mascotes (Foto: Cedida)

 

Avui, amb l'arribada dels Reis Mags, es posa el punt final a les activitats nadalenques. A les 18:50 es farà l'anunci oficial del desembarcament amb el castell de focs d'artifici i, tot seguit, es celebrarà la cavalcada pels carrers del municipi. Serà la primera vegada que Ses Majestats passin per la rambla Jaume I després de la seva remodelació.

Comenta aquest article