Premis
La pastisseria La Font, entre les 50 millors de Catalunya
L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts reconeix a dos establiments més del Baix Camp a l’entrega dels premis Fava de Cacau
La pastisseria La Font de Cambrils ha estat distingida com una de les cinquanta millors de Catalunya. Així es va oficialitzar aquest passat diumenge durant el lliurament dels premis Fava de Cacau, que també va reconèixer dues pastisseries més del Baix Camp: la pastisseria Xocosave de Riudoms i la Confiteria Padreny de Reus.
Aquests guardons s’emmarcaven en la setena edició de la Mostra Internacional de Pastisseria 2024, organitzada per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Aquest esdeveniment, que destaca l’excel·lència i diversitat de la pastisseria catalana, també va premiar a Cal Jan (Torredembarra), com la millor pastisseria del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.
De la demarcació hi ha cinc establiments més que es troben a la llista dels cinquanta millors de Catalunya: pastisseria L’Obrador (El Vendrell), pastisseria Rossana (Calafell), pastisseria Bahía (L’Ampolla), pastisseria Larrosa (Flix) i Peralta Pastissers (Tortosa)
D’altra banda, la pastisseria Hofmann de Barcelona va guanyar el Premi a la Més Innovadora gràcies a la seva creativitat i modernitat. La pastisseria Ferrer, a Olot, va obtenir el guardó a la pastisseria amb Més Valor Històric per la seva contribució a la riquesa patrimonial, i La Xicra, a Terrassa, va ser reconeguda com a Elaboradora del Producte Més Singular, destacant la seva originalitat i dedicació a productes únics.