Informació general

Es reparteixen uns opuscles per les llars de Vilafortuny en contra de la instal·lació del supermercat

Per Redacció



L'opuscle que s'ha distribuït per les llars de Vilafortuny
Els opositors a la instal·lació d'un supermercat a Vilafortuny continuen fent campanya. Aquest passat dimecres van fer un repartiment massiu d'un opuscle per totes les llars de Vilafortuny en el que s'exposaven els motius de l'oposició al supermercat.
L'opuscle, de quatre pàgines, té com a titular de portada un rotund No! al nou projecte de Mercadona a Vilafortuny i està il·lustrat amb una fotografia del solar on es vol ubicar el supermercat. Val a dir que aquesta fotografia ha estat extreta de Revista Cambrils Diari Digital sense permís.

El contingut de l'opuscle és tot un seguit d'arguments en contra de la instal·lació del supermercat. Així doncs s'assenyalen les molèsties que ocasionarà la gran superfície per l'augment de trànsit, "es construirà un aparcament per a uns 300 vehicles en continua rotació i tindrem puntes de més de 500 vehicles circulant pels nostres carrers. La seguretat es reduirà molt ( a més cotxes més accidents), el soroll augmentarà, els carrers es col·lapsaran, els cotxes circularan a hores no habituals al nostre barri,..."

Altres arguments que s'esgrimeixen a l'opuscle són que l'aparcament es pot convertir en una zona per a fer "botellón" a determinades hores, les molèsties que ocasionaran els camions d'abastament i els escombraries que es produiran per la presència del supermercat.

Altres equipaments

L'opuscle assenyala que aquesta parcel·la podria acollir un altre tipus d'edificis, "per exemple una residència per a la tercera edat, un complex de despatxos mèdics, ..." A més els opositors a la instal·lació del supermercat argumenten en la seva publicació que les grans superfícies només s'instal·len si hi ha negoci i "només amb els veïns de Vilafortuny no en tenen prou, esperen rebre a molta més gent d'altres llocs."

Finalment, es diu a l'opuscle que, tot plegat, "és una aberració urbanística que només s'entén pels interessos ocults, per un ànim de lucre del propietari del solar, per col·locar aquest terreny al millor postor sense preocupar-li les conseqüències i sense mirar per la comunitat de la que forma part : una vergonya!!!"

Comenta aquest article