Esports

Tir Olímpic

Nou esportistes del Club de Tir Cambrils participen a la prova del campionat interclubs disputada a Flix

La propera competició i ultima d’aquest any 2024 serà el proper dia 5 de maig a les instal·lacions de la galeria de Tir Olímpic de Cambrils

Per Redacció

Reposant forces en una pausa de la competició
Reposant forces en una pausa de la competició | Cedida

El passat diumenge 21 d’abril es va disputar la XXXVI competició del campionat d’Interclubs de la demarcació de Tarragona. La competició es va fer al Camp de Tir Verge del Remei de Flix. La prova va comptar amb la participació d’un total de 88 esportistes que, conjuntament amb els convidats, van fer un esmorzar popular com cada any, als voltants de la galeria al paratge de les muntanyes de l’Ermita de la Mare de Déu del Remei.

Del club cambrilenc van participar un total de 9 esportistes, que van obtenir les següents puntuacions que es computaran al final del campionat. La classificació dels esportistes del Club de Tir Cambrils va ser: Jaume Coll Gual, en el lloc 13è amb 358 punts; Joan Ferraté Rosals, en el lloc 21è amb 347 punts; Josep Escoda Aragonès, en el 38è lloc i amb 322 punts; Cristian Marciuc Ioan, en el lloc 45è i amb 314 punts; Francisco Javier Vernet Medico, en el lloc 49è i amb 311 punts; Joan Carreres López, en el lloc 55è i amb 304 punts; Rafael Jiménez Jiménez, en el lloc 63 i amb 284 punts; José Rafael Garcia Zambudi, en el 79è lloc i amb 246 punts i, finalment, Pilar Rosa Pregat, en el 83è lloc i amb 207 punts.

La propera competició i ultima d’aquest any 2024 serà el proper dia 5 de maig a les instal·lacions de la galeria de Tir Olímpic de Cambrils. Com és costum, s’oferirà un esmorzar popular a tots els assistents, esportistes i acompanyants.

Comenta aquest article