Triomf del Cofran 95 CB Cambrils davant de l'AD Torreforta en el penúltim partit de la temporada

Jugador del CB Cambrils sota cistella
Jugador del CB Cambrils sota cistella | Andreu Dalmau

Segona Catalana - Fase Prèvia 1

Cofran 95 CB Cambrils 74 - AD Torreforta 68

Alex Rodríguez (16), Raul Martínez (11), Oscar Font (14), Roger Audi (5), Rubén Molina (3)– Pau Papasseit (4), Pablo Rodríguez (7), Joan Berengué (1), Pere Tost (13), Marc Duran
13 Triples (3 A. Rodríguez, 1 Papasseit,  3 Martínez, 1 P. Rodríguez, 3 Tost, 3 Font). 7/18 Tirs lliures.  24 faltes personals.  Cap eliminat
Parcials: 14-9 / 22-15 / 19-25 / 19-19

El Cofran 95 CB Cambrils masculí es va acomiadar de la seva afició, ahir, amb una victòria davant de l’AD Torreforta A. A destacar que els cambrilencs van estar molt encertats des de la línia de tres punts acabant amb 13 triples convertits.

En els dos primers minuts els de Torreforta es van posar per davant en el marcador (0-3), però tot seguit el Cambrils va empatar el partit amb un triple. L’inici de partit no tenia cap dominador clar, però van ser els locals que van començar a posar distància en el marcador de cinc punts a l’acabar el primer quart, 14-9. En el segon període, els cambrilencs van ampliar la distància gràcies a l’encert des de la línia de 6,75 m, convertint quatre en aquest quart, i no facilitant cistelles fàcils als visitants, arribant al descans amb un 36-24.

Els jugadors sabien que no es podien relaxar i, amb un parcial de 12-3 en els quatre primers minuts de l’inici del tercer període, van aconseguir el màxim avantatge del partit per 21 punts (48-27). Els visitants però, no van abaixar els braços i van augmentar el nivell defensiu aconseguint contraatacs i cistelles fàcils per reduir la diferència a 6 punts al finalitzar el quart, 55-49. Els cambrilencs van poder mantenir-se per davant gràcies, una altra vegada, a l’encert des de la línia de tres punts, on es van anotar fins a 6 triples.

L’últim quart va estar marcat per la igualtat, i els jugadors cambrilencs van poder controlar el ritme de joc. Amb un intercanvi de cistelles constants es van mantenir els 6 punts d’avantatge fins al final del partit, 74-68.

Al finalitzar el partit se li va fer un petit homenatge al capità de l’equip, Pere Tost, que després de vuit temporades al club, deixa les pistes de bàsquet.

El darrer partit de la temporada del COFRAN 95 CB Cambrils masculí el jugarà a la pista del Ploms Salle Reus el proper dissabte 11 de maig a les 16 hores.

El club li va retre un petit homenatge al jugador Pere Tost que deixa les pistes després de vuit temporades al club cambrilenc (foto: Cedida)