Esports

Rem

Un equip de l'àrea lúdica del Club Rem Cambrils obté la segona posició a la regata Sant Jordi de Llagut de Tarragona

Organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona, va comptar amb l’assistència de vuit clubs i amb un total de 18 equips participants

Per Antoni Font

Components de l’equip guanyador 2a posició Regata Sant Jordi 2024
Components de l’equip guanyador 2a posició Regata Sant Jordi 2024 | Cedida

Un equip de vogadors i vogadores de l’àrea de lúdica del Club Rem Cambrils va assolir la 2a posició en la 5a edició de la Regata Social Sant Jordi de Llagut que va tenir lloc aquest passat dissabte 27 d’abril a Tarragona. Organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona, va comptar amb l’assistència de vuit clubs i amb un total de 18 equips participants. A més el Club Rem Cambrils va participar amb una tripulació i amb dos vogadors més cedits a un equip mixt, conjuntament amb vogadors de Llaguts de Vilanova, Rem Premià, Llaguts de Calafell i del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Inicialment el format previst de la regata d'eliminatòries era enfrontar dues tripulacions alhora, sortint d’una boia central, cadascuna en sentit oposat anirien a buscar una boia situada a 125 m, recorren un llarg de 250 m i virant en una segona boia per tornar al punt inicial. Degut a les adverses condicions climatològiques i a l’estat de la mar no permetien fer-ho amb seguretat, l'organització va decidir canviar el format a una sortida llençada fins una boia, virada (ciavoga) i tornada amb un recorregut total de 300 m.

Posteriorment, els vuit primers classificats van participar en una segona prova (semifinals) i així mateix els quatre millors classificats d’aquesta segona, varen disputar la prova cronometrada final. A la tanda d’eliminatòries, l’equip del Club Rem Cambrils va assolir la 6a posició amb un registre de 01:58,71 min. classificant-se per disputar les semifinals. Per altra banda, la tripulació mixta tot i fer un bon temps amb un crono de 02:07,78 min. no va poder classificar-se.

A la segona ronda, del total de vuit tripulacions participants l’equip del Club Rem Cambrils va obtenir el 4t millor temps amb registre de 01:55,85 min. classificant-se per disputar la final. En la tanda de finals, l’equip del Club Rem Cambrils –molt ajustat– va assolir la 2a posició amb un registre de 01:54,07 min., darrere de Vogadors de Calafell (01:50,42 min.) i per davant de Llaguts de Vilanova 2 (01:54,26 min.) i Llaguts de Vilanova 1 (02:06,20 min.).

Després del lliurament de trofeus i del sorteig de premis, tots els vogadors, vogadores i acompanyants van gaudir d'un dinar de germanor amenitzat amb música i ball.

A dalt, grup de socis i sòcies del Club Rem Cambrils assistents i, a sota un moment de la regata (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article