Gastronomia
«Cambrils Romesco Food & Drink», el maridatge perfecte (conté galeria fotogràfica)
Aquesta fira gastronòmica organitzada per l’Associació d’Empresaris de l’Hosteleria i el suport del Patronat de Turisme ha combinat a la perfecció el menjar, el beure i la música en viu
Durant tot el cap de setmana, el parc del Pescador ha estat el centre neuràlgic de l'esdeveniment gastronòmic "Cambrils Romesco Food&Drink", la gran novetat de les XI Jornades del Romesco. El tret de sortida es donava el passat divendres a la tarda i, tant dissabte com diumenge, l'acceptació del públic ha estat molt i molt bona. Aquesta fira gastronòmica organitzada per l’Associació d’Empresaris de l’Hosteleria de Cambrils i amb el suport del Patronat de Turisme –amb un format similar a la Fira del Vi– ha combinat a la perfecció el menjar, el beure i la música en viu.
En aquesta primera edició del Food&Drink es van muntar un total de deu casetes, totes elles de restaurants locals, amb la salsa de romesco com a ingredient protagonista. Es van servir tapes de diferents tipus, així com platillos. Alguns restauradors van optar per les receptes més tradicionals i d'altres per la innovació culinària. Per altra banda, per acompanyar el menjar, una desena de casetes també van oferir caves, corpinnats, vins i cerveses artesanes.
A més, durant tot el cap de setmana hi va haver activitats de tot tipus i música d’ambient. El dissabte, Arnau Bosch, cap de cuina del restaurant Can Bosch, va fer un taller infantil per ensenyar a cuinar romesco. Diumenge al migdia també es va organitzar un showcooking d’arròs amb Torelló, a càrrec del restaurant Macarrilla.