Handbol

El CH Cambrils assoleix la permanència vencent la Salle Bonanova Atlètica

Els cambrilencs es van imposar en els dos partits de l'eliminatòria que es va disputar el passat cap de setmana

Un jugador del CH Cambrils remata a porteria en el partit disputat dissabte al pavelló municipal | Cristina Sierra

Segona Catalana - Fase Final

(anada) CH Cambrils 32 - La Salle Bonanova Atlètic 27

(tornada) La Salle Bonanova Atlètic 25 - CH Cambrils 27

El Club Handbol Cambrils ha assolit la permanència a Segona Catalana –divisió que l'any que ve es denominarà Primera Catalana– després de guanyar la fase de permanència jugada aquest passat cap de setmana contra la Salle Bonanova Atlètic, que també havia quedat a la 12a posició a l'altre grup de la categoria.

El partit d'anada es va jugar dissabte a Cambrils on, tot i l'horari, l'afició va acompanyar l'equip en un partit tan important. Els cambrilencs van sortir molt concentrats al partit, però la Salle tampoc donava el seu braç a tòrçar i, a la mitja part, els locals van marxar tres gols amunt. Al principi de la segona part, l'empenta de l'equip visitant va fer que empatessin el partit als primers minuts, però una millora defensiva del Cambrils, juntament amb el bon fer de la porteria, va fer que el partit acabé 32-27, aconseguint una renta de cinc gols pel partit de tornada, que es jugaria l'endemà, diumenge.

El partit a Barcelona va tenir dues parts molt diferents. A la primera meitat, l'equip barceloní va sortir molt motivat i, juntament amb la seva afició, va marcar al descans guanyant 16-12, gairebé empatant la renta que s'havia aconseguit al partit d'anada.

La segona part va ser molt diferent i el Cambrils, sabent la importància del partit i el que es jugava, va sortir en tromba, jugant els millors minuts de la temporada tant en atac com en defensa, donant completament la volta al marcador i, fins i tot, tenint un final de partit plàcid. El resultat va acabar sent de 25-27, certificant així la permanència.

Des del club celebren la millora de l'equip en els darrers mesos i, especialment, en els darrers partits, tant en el joc com en el resultat, que ha fet possible la salvació amb un dels equips més joves de tota la categoria.