Hoquei patins

El Cambrils CH s'imposa al Calafell i tanca la temporada en el setè lloc

Els cambrilencs han quedat a cinc punts dels llocs de play off d'ascens

Imatge del partit entre el Cambrils CH i el CP Calafell
Imatge del partit entre el Cambrils CH i el CP Calafell | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana - Grup A

Cambrils CH 7 - CP Calafell 3

Els jugadors cambrilencs van sortir a pista amb ganes de tancar la temporada amb un bon regust de boca contra un Calafell que ha quedat segon a la lliga regular i que jugarà el play-off d’ascens.

Amb només 50 segons, el Cambrils disposava d’un penal que Albert no va poder transformar. Minut i mig després el jugador es treia l’espineta i feia l’1-0. Als 9 minuts Pere rebia blava i Camon, que va fer una gran actuació durant la part que va jugar, aturava la directa. El Cambrils va aguantar la inferioritat sense encaixar i als 10 pel descans i un minut després, Morales marcava per partida doble i posava el 3-0. A 7 pel final, un jugador del Calafell rebia la blava i Marcel no desaprofitava la directa. A 30 segons pel descans, el visitants, que van jugar molt dur tot el partit, tornaven a rebre una blava i Roger feia el 5è.

El Calafell va començar a un ritme molt alt a la segona part i el Cambrils anava aguantant l’envestida. Als 6.30 els visitants feien el 1r i en menys de dos minuts ja n’havien fet un altre. Als 10 de la represa un gol de Pere donava aire als blaus peró als 15 de la segona un penal en contra portava al Calafell a fer el 3r. A 5.50 pel final, els visitants rebien una altra blava i Javier tancava el 7-3 definitiu.

Amb aquest partit el Cambrils CH clou la temporada. Finalment, el Cambrils CH s'ha classificat en el setè lloc, a cinc punts del quart lloc, que li hauria donat opció de jugar el play off d'ascens.