Informació general

Els veïns del Molí de la Torre surten al carrer per demanar més seguretat en el seu barri

Per Cristina Sierra

Els veïns es van manifestar en una de les rotondes d'entrada al barri

En un acte breu però concís, prop d’uns 200 veïns del Molí de la Torre es van concentrar dissabte a la una del migdia a la rotonda d’entrada de la urbanització per reclamar més seguretat i més control policial. Els atracaments que van patir dos habitatges del Molí de la Torre, el passat dimecres a la nit, han posat de nou el barri en alerta i els veïns no van dubtar a sortir al carrer.

El president de l'Associació de Veïns del Molí de la Torre, Mariano Pérez, va llegir un comunicat davant l’atenta mirada de tots els veïns i mitjans de comunicació. Primerament va fer esment dels dos robatoris i de l’actuació de la Guàrdia Civil i la Policia Local, que, tot i anar a les cases afectades, van arribar tard. Acte seguit Mariano Pérez va explicar la reunió que va tenir la Junta de l’Associació amb la Regidora de Protecció Ciutadana, Laura Forcadell, i el nou inspector en Cap de la Policia Local, Joan Berguedà el passat divendres a la tarda.

Càmeres de seguretat

En la reunió, la junta va “demanar insistentment que l’Ajuntament faci arribar a la Generalitat els incidents dels últims dies perquè es faci efectiu tan aviat com sigui possible el desplegament dels Mossos d’Esquadra”. Segons deia Pérez, fins que els mossos no arribin, "és necessari que tant la Guàrdia Civil com la Policia Local estiguin actius i coordinats mútuament”.
En la reunió, segons va manifestar el president de l'associació de veïns, també es va parlar de la "possibilitat d’instal·lar càmeres de seguretat que ajudin els cossos de seguretat".

Pérez també va demanar als veïns que a la mínima sospita d’un vehicle misteriós s’informi de seguida la policia i que es prenguin totes les “precaucions per dificultar als lladres la seva feina”. La manifestació va acabar amb una tomb dels veïns per les voreres de la rotonda del vial del Cavet amb l’esperança que aquest acte serveixi per activar tots els cossos policials i acabar amb els robatoris.
La manifestació va comptar amb la presència de regidors de la PLIC i del PP.

Comenta aquest article