Esports

Rem

L’equip Javineta guanya les Regates Populars de Sant Pere (Conté galeria)

Vent d’Estrop Vogadors organitza un any més aquesta activitat que compta amb la participació de quatre equips i una convidada inesperada

Per Cristina Sierra

Les regates populars es van fer ahir a la tarda a les Escales Reials
Les regates populars es van fer ahir a la tarda a les Escales Reials | Cristina Sierra

Les Escales Reials van acollir, ahir a la tarda, les Regates Populars de Sant Pere, organitzades pels Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i emmarcades en la celebració de la Festa Major de Sant Pere. Desenes de persones i aficionats es van aplegar al Port per a veure en directe aquesta competició que va comptar amb una convidada inesperada: la pluja.

Les regates es van iniciar a les 18.30 hores i enguany comptaven amb la participació de quatre equips: Sirenes, Delincuentes, Medusas i Javineta. L’aiguat que va caure en plena celebració va obligar a l’organització a suspendre les finals, per la qual cosa només es van poder fer dues regates d’un contra un i els temps que havia fet cada grup va servir per a fer el rànquing final. L’equip Javineta va ser el guanyador d’aquesta edició, seguit de Medusas, Delincuentes i Sirenes.

A més d’aquesta competició, també hi va haver una regata social d’experts que va comptar amb la participació de Vogadores amb cor, l’Escola de Rem dels Vent d’Estrop i el Reial Club Nàutic de Tarragona.

L’entrega de premis va anar a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, el representant territorial de l’Esport a Tarragona i regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Cambrils, Aleix Rom, i Òscar Martí, de l’entitat Em dones força. Durant la competició també es van fer sortejos i hi va haver servei de bar. 

Comenta aquest article

Galeries relacionades