Esports

Vòlei Platja

Cambrils acull la quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour

Les parelles formades per Marta García i Laura García i Sergi Reñé i Óscar Jiménez guanyen aquesta competició celebrada a la platja del Regueral

Per Cristina Sierra

Un dels partits de les semifinals femenines de la quarta prova del Vicky Catalan Volei Tour
Un dels partits de les semifinals femenines de la quarta prova del Vicky Catalan Volei Tour | Cristina Sierra

La platja del Regueral de Cambrils ha estat la seu, aquest cap de setmana, de la quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour, una competició que ha comptat amb la participació de les 25 millors parelles catalanes en aquest esport. Marta García i Laura García, en categoria femenina, i Sergi René i Óscar Jiménez, en la masculina, s’han proclamat campions d’aquest Circuit estival que continuarà a l’Hospitalet de l’Infant i Empuriabrava i finalitzarà a Badalona.

La competició va començar dissabte a primera hora del matí i va acabar ahir diumenge al vespre. Dos dies de vòlei platja en estat pur que van captar l'atenció tant de banyistes com de turistes i cambrilencs que passejaven per aquest tram.

Les semifinals, celebrades ahir al matí, es van viure amb força expectació. Les femenines van estar molt igualades, de fet, els dos partits es van decidir en el tercer set. La parella formada per Marta García i Laura García va guanyar el tie break a Sandra  Campo i Alba Cardona, mentre que Laura Pallarès i Anna Atsarà es van imposar per la mínima a Júlia Garrido i Maja Makovkova. La gran final es va decidir en dos sets, amb la parella García-García assolint la victòria davant Pallarès-Atsarà. La tercera posició del podi femení va ser per Júlia Garrido i Maja Makovkova. 

Les semifinals es van disputar ahir diumenge al matí. (Foto: Cristina Sierra)

Pel que fa a la categoria masculina, Sergi Reñé i Óscar Jiménez, actuals campions de Catalunya, van poder remuntar el primer set de la gran final contra Ferran Serra i Eric Estalella i es van fer amb la victòria a Cambrils. El bronze va ser per la parella formada per Pau Vives i Francesco Montinero. 

D’altra banda, a l’entrega de premis, que va comptar amb la presència d’Aleix Rom, Representant Territorial de l’Esport a Tarragona i regidor de l’Ajuntament de Cambrils, i Óscar Aliseda, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Volebol, es van reconèixer a Anna Atsarà i Óscar Jiménez com a millors jugadors del torneig. 

Entrega de premis de la quarta prova del Vicky Catalan Volei Tour, ahir a la tarda a la platja del Regueral (Foto: Federació Catalana de Voleibol)

 

Comenta aquest article