Esports

Futbol

El Cambrils Unió apuntala la plantilla amb sis renovacions i nou fitxatges

Els de Jesús Benito començaran els entrenaments a l'agost i ja coneixen els rivals del seu grup, on s'han incorporat tres equips de Barcelona

Per Andreu Dalmau

Richard Da Cruz, un dels jugadors renovats, disputant un partit la passada temporada
Richard Da Cruz, un dels jugadors renovats, disputant un partit la passada temporada | Andreu Dalmau

El Cambrils Unió encara la seva segona temporada consecutiva a Segona Catalana amb Jesús Benito a la banqueta i una renovació pràcticament integral de la plantilla després d'un final de curs convuls. Aquestes passades setmanes, el club ha anat anunciant les renovacions i els fitxatges que deixen pràcticament definit un equip que comença a rodar la setmana del 12 d'agost.

La direcció esportiva del Cambrils Unió es va centrar primer en tancar la carpeta de renovacions. D'aquesta manera, ja s'ha confirmat la continuïtat d'Aaron Montalbo, Iván Ramos, Richard da Cruz, Sergi Roca, Joan Cruañes i Erik González. Entre els renovats destaquen l'absència de jugadors cabdals la temporada passada com el capità Aleix Llobet i el pitxitxi Gito, que no continuaran al club arran de la mala relació amb la junta generada per la marxa de l'anterior míster, Adri Puerto.

Per reforçar la plantilla, el Cambrils Unió ha incorporat dos porters: Pau Moreno, de 20 anys i procedent de l'Hositalet de l'Infant, i Aleix Bel, de 22 anys i procedent de l'Alcanar.

A la líniea defensiva, l'equip de Benito es reforça amb Oriol Fort (22 anys, procedent de la Pobla de Mafumet B), Raúl García (34 anys, procedent de l'Ampolla i exjugador de Reus Reddis, Tortosa i Amposta), Álvaro Ortal (23 anys, procedent de La Canonja) i Wedley Ferreira (21 anys, procedent del Gandesa).

Al mig del camp, els reforços són Oriol Benito (30 anys, procedent del Vila-seca) i Jordi Estivill (24 anys, procedent de la Pobla de Mafumet B)

I en punta d'atac, el Cambrils incorpora Uriel Sotero, de 19 anys, procedent del mateix juvenil A del club.

Un grup amb polèmica

El Cambrils Unió iniciarà els entrenaments d'aquí un mes amb la mirada posada ja als primers encontres de lliga. Aquest any, el grup 6 de la Segona Catalana es redueix fins als 16 equips –la temporada passada n'eren 18– i la incorporació de nous clubs de la província de Barcelona ha despertat polèmica.

S'incorporen a aquest grup el CF Gavà, l'Sporting Gavà i el UD Vistalegre, a més del club tarragoní Roda de Barà At i l'ebrenc CF Amposta. El fet d'incloure els dos equips de Gavà ha despertat la indignació dels del Baix Llobregat que hauran de desplaçar-se fins a Ulldecona i Gandesa.

Comenta aquest article