Societat

Educació

María Fernández i Aroa Escoda reben els Premis d'Excel·lència 2023-24 per a l'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior

Els premis són un reconeixement als millors expedients acadèmics del curs 2023-2024

Per Berta Ruiz

L'alcalde Alfredo Clúa, les dues alumnes Aroa Escoda i María Fernández i, el regidor Jordi Barberà
L'alcalde Alfredo Clúa, les dues alumnes Aroa Escoda i María Fernández i, el regidor Jordi Barberà | Berta Ruiz

Ahir al migdia, a la sala de plens de l'Ajuntament, es va fer el lliurament dels Premis d'Excel·lència 2023-2024 per a l'alumnat de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior. L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i el regidor d'Educació, Jordi Barberà, van ser els encarregats de lliurar aquests premis a les dues alumnes que han tingut el millor expedient acadèmia del curs. Per un costat, el premi de Batxillerat va ser per a María Fernández Álvarez, alumna de l'institut Ramon Berenguer IV, amb una nota de 9,9; mentre que el premi de Cicle Formatiu de Grau Superior va ser per a Aroa Escoda Jurado, alumna de l'escola d'Hoteleria i Turisme a l'especialitat d'Agència de viatges i gestió d'esdeveniments, amb una nota de 9,39.

Tant l'alcalde com el regidor van tenir unes paraules d'elogi per a les dues alumnes i l'excel·lència dels seus expedients, així com l'esforç i el suport realitzat per les famílies i el professorat en aquesta etapa educativa. Per la seva part, les dues protagonistes també van voler adreçar unes paraules d'agraïment pel suport rebut i també a l'Ajuntament per premiar i reconèixer l'esforç de l'alumnat cambrilenc.

Totes dues van ser obsequiades amb un xec regal per import de 300 euros a una agència de viatges, un diploma i un ram de flors.

Les dues premiades amb l'alcalde i els regidors assistents a l'acte (foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article