Esports

Ciclisme

El grup de ciclisme «Els Manolos» disputa la cursa Pedals de Foc

El grup format pels cambrilencs Pere Prim, Jaume Amorós, Albert Mariné, Josep M. Riba, Ricard Borràs i Javi Merino va arribar a meta després de 215 quilòmetres i tres etapes

Per Redacció

Membres de Els Manolos durant la cursa
Membres de Els Manolos durant la cursa | Cedida

El grup de ciclisme “Els Manolos” ha disputat, aquest passat cap de setmana, la cursa Pedals de Foc a la Vall d'Aran. Després de transcórrer 215 quilòmetres amb fred, pluja i paisatges espectaculars al llarg de tres etapes; el grup format pels cambrilencs Pere Prim, Jaume Amorós, Albert Mariné, Josep M. Riba, Ricard Borràs i Javi Merino van arribar a la meta. “La darrera jornada va ser duríssima, però després de moltes experiències i averies hem arribat”, explica Ricard Borràs, “hem vist paisatges molt bonics, llocs fantàstics, on només es pot arribar caminant o en bicicleta”.

Al llarg de les tres etapes, Els Manolos han anat canviant de maillot. El primer dia van anar vestits amb la samarreta de Mariné Bicicletes, el segon dia amb el maillot de la Penya Cicloturista i, el darrer dia, amb la nova equipació del grup, que estrenaven en aquesta prova.

Una setmana abans, a la mateixa localització, es va disputar Non Stop, un edició de la mateixa curs en una sola etapa, i hi va prendre part el cambrilenc Lluís Català.

Comenta aquest article