Cultura

Música

Concert en format íntim d'Alba Carmona al Parc Samà

L'artista barcelonina actuarà aquesta nit, acompanyada pel guitarrista Jesús Guerrero, al jardí històric

Per Redacció

Alba Carmona actuarà aquesta nit al Parc Samà
Alba Carmona actuarà aquesta nit al Parc Samà | Cedida

Alba Carmona actuarà aquesta nit al Parc Sama, en un concert en format íntim on estarà acompanyada pel guitarrista Jesús Guerrero. Com explica l'artista, nascuda a Barcelona i que barreja com a pocs la cultura catalana amb les arrels andaluses heretades dels seus pares, naturals d'Antequera, a Màlaga, serà un concert “ideal per al vespre en un lloc màgic”.

Tot aquest mestissatge cultural que atresora Alba Carmona es plasmarà a les 21 hores en un recital amb un repertori que barreja amb un gust exquisit la música popular tradicional espanyola amb ritmes d'altres països europeus i lationamericans. “La meva manera d'entendre la música i d'expressar-me beu i part de la convivència entre aquestes arrels tan profundes; m’agrada traslladar-les a melodies cantables i a cors, també actualitzades amb l'ajuda de la tecnologia”, explica la cantant, que no es considera una cantaora a l'ús.

L'artista es mostra molt il·lusionada per tenir l'ocasió de desplegar el seu talent en un lloc tan especial com el jardí històric de Cambrils. “No ho he pogut visitar en persona, però m'he interessat per saber del parc, i és un veritable luxe poder cantar en un escenari que en si mateix ja forma part de l'art, és un marc perfecte i tinc moltes ganes que arribi aquest concert, no se'l pot perdre ningú”, afirma.

Carmona està immersa en una intensa gira amb nombrosos concerts per tota la geografia espanyola i que també el portarà a Itàlia, Montenegro i els Estats Units. Allà, a finals del 2024 oferirà un concert al Lincoln Center de Nova York: “He estat diverses vegades allà, però no amb res totalment meu, és un regal cantar en un lloc tan emblemàtic i prestigiós… A més presentem el disc 'Cantora' amb tota la banda al complet”, avança.

Després del concert de Papa Orbe i el seu grup 'Los Científicos del Sabor' a mitjans de juny, aquest segon esdeveniment s'emmarca també dins del cicle 'El Jardí Sonor', que a la seva cinquena edició recorre vuit espais únics del nostre territori.

L’actuació d’Alba Carmona i Jesús Guerrero al Parc Samà es fa gràcies a la col·laboració de la Federació d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Tant la presidenta, Berta Cabré, com Francisco Javier Castillo, CEO de l'empresa que gestiona el parc, destaquen la rellevància d'aquest tipus d'esdeveniments per continuar creixent en línia amb les tendències del turisme experiencial.

Amb aforament molt limitat, les entrades es poden adquirir a un preu de 12 euros (10 entre 7 i 16 anys) clicant en aquest enllaç.

 

Comenta aquest article