Cultura

Música

El Parc Samà acull el concert en format íntim d'Alba Carmona

L'artista actua al jardí històric acompanyada del guitarrista Jesús Guerrero

Per Redacció

Alba Carmona, acompanyada de Jesús Guerrero, durant la seva actuació al Parc Samà
Alba Carmona, acompanyada de Jesús Guerrero, durant la seva actuació al Parc Samà

Alba Carmona va oferir, aquest passat dissabte a la nit, un concert íntim al Parc Samà de Cambrils. L'artista, nascuda a Barcelona, va estar acompanyada dalt de l'escenari del guitarrista Jesús Guerrero, captivant al públic que omplia un dels espais d'aquest jardí històric i “màgic”, com va descriure Carmona.

El mestissatge cultural que atresora l'artista -amb arrels andaluses heretades dels seus pares, naturals d'Antequera, a Màlaga- es va plasmar en un recital que barrejava amb un gust exquisit la música popular tradicional espanyola amb ritmes d'altres països europeus i llatinoamericans. “La meva manera d'entendre la música i d'expressar-me beu i part de la convivència entre aquestes arrels tan profundes; m’agrada traslladar-les a melodies cantables i a cors, també actualitzades amb l'ajuda de la tecnologia”, explicava la cantant, que no es considera una cantaora a l'ús.

L'artistava es mostrava molt il·lusionada per tenir l'ocasió de desplegar el seu talent en un lloc tan especial com el jardí històric de Cambrils. “No ho he pogut visitar en persona, però m'he interessat per saber del parc, i és un veritable luxe poder cantar en un escenari que en si mateix ja forma part de l'art, és un marc perfecte i tinc moltes ganes que arribi aquest concert, no se'l pot perdre ningú”, afirmava hores abans del concert.

Actuació d'Alba Carmona al Parc Samà de Cambrils (Foto: Jaume M. Rojas)
Alba Carmona al concert que va oferir dissabte al Parc Samà (Foto: Jaume M. Rojas)

 

Comenta aquest article