Natació

Set nedadors del Cambrils Club Natació participen en la Baixada del Renaixement

Joan Carles Adell obté la primera posició en aquesta prova organitzada pel CN Tortosa

Els set nedadors que van participar a la Baixada del Renaixement Nedant l'Ebre
Els set nedadors que van participar a la Baixada del Renaixement Nedant l'Ebre | Cedida

Un total de set nedadors del Cambrils Club Natació van participar, aquest passat dissabte, en la 22a edició de la Baixada del Renaixement Nedant l'Ebre. Aquesta prova, organitzada pel CN Tortosa, consisteix a recórrer el trajecte del riu Ebre entre Xerta i Tortosa, un total de 12 quilòmetres i mig.

Tres nedadors del club cambrilenc van disputar aquesta travessa clàssica. Joan Carles Adell va ser el primer classificat de la categoria +50, mentre que Josep Anglès i Joan Baiges van obtenir la sisena i setena posició, respectivament, en la categoria +60.

D'altra banda, quatre nedadors del club van participar en la travessa de Bítem a Tortosa. Mario Gómez, el més jove dels participants del Cambrils Club Natació, va ser el segon classificat de la categoria Sénior (-30 anys). En la categoria +50, José Luis López va ser el cinquè classificat masculí i Paloma Moltó fou la sisena classificada femenina. Finalment, Joan Carles Pijoan va assolir el segon lloc del podi a la categoria +60.