Informació general

Successos

Diumenge negre a les platges de Cambrils amb dues víctimes mortals

Una dona de 78 anys va ser rescatada a la platja de la Llosa i, posteriorment va morir a l'hospital Sant Joan de Reus, mentre que un jove neerlandès de 36 anys va patir una aturada cardíaca a la platja del Cap de Sant Pere

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la platja de la Llosa
Imatge d'arxiu de la platja de la Llosa | Lluís Rovira i Barenys

Diumenge negre a les platges de Cambrils amb la mort de dues persones, una dona a la platja de la Llosa –davant de l'Escola d'Hoteleria i Turisme– i l'altre, un home jove, a la zona del Cap de Sant Pere. Per un costat, cap a les 12.30 hores del passat diumenge es va rebre l'avís d'una dona de 78 anys de nacionalitat espanyola –veïna de Terol– que s'estava ofegant a la platja de la Llosa. Els socorristes van rescatar la dona de l'aigua i van començar les maniobres de RCP, van aconseguir recuperar les constants vitals fins l'arribada del SEM, que la va traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Reus. La dona, amb antecedents mèdics per cardiopaties, va morir posteriorment a l'hospital.

El mateix diumenge, cap a les 17 hores de la tarda, el 112 va rebre l'avís d'una persona de 36 anys i nacionalitat neerlandesa per aturada cardíaca a la platja de Cap de Sant Pere. Els socorristes van poder rescatar l'home i el SEM va practicar les maniobres de recuperació. La persona va recuperar el pols i va ser traslladat a l'hospital Joan XXII de Tarragona. Malauradament, els Mossos d'Esquadra van confirmar que va morir posteriorment a l'hospital.

A les platges de Cambrils, el passat diumenge 21 de juliol onejava bandera groga per fort vent i mar de fons.

Amb aquestes víctimes, ja són 11 les víctimes mortals a les platges catalanes en el que portem de la campanya d'estiu, que va començar el passat dissabte 15 de juny.

Comenta aquest article