Societat

Festival

El Festival de la Família arriba a la sisena edició

El Parc del Pescador va acollir, ahir, aquest acte de caràcter lúdic farcit de missatges religiosos, organitzat pel Centre Cristià ABC

Per Lluís Rovira i Barenys

El Festival de la Família va desplegar una activitat d'entreteniment i de música, ahir, al parc del Pescador
El Festival de la Família va desplegar una activitat d'entreteniment i de música, ahir, al parc del Pescador | Lluís Rovira i Barenys

El Parc del Pescador va ser el marc de la celebració d’una nova edició del Festival de la Família, organitzat pel Centre Cristià ABC. En la vetllada d’ahir no hi va faltar la música, els balls i els jocs i entreteniments per a la canalla i va comptar amb la participació d’una setantena de joves, entre els que procedeixen d’Irlanda i els del territori. Ja són sis les edicions que aquesta església evangèlica arrelada a Cambrils porta organitzant aquest esdeveniment en col·laboració amb altres comunitats del Camp de Tarragona, en el que es defineix com “una trobada plena de goig i vitalitat adreçada a tota la família”.

El pastor del Centre Cristià ABC, Ferran Campillo, va presentar l'acte que aquest any portava el lema “Més enllà”, i va animar els presents a mirar més enllà dels problemes i circumstàncies que, malgrat no deixar de ser reals, “moltes vagades impedeixen avançar”. Tot seguit va ser l’alcalde, Alfredo Clúa, qui va fer una salutació i va donar el tret de sortida a l’acte.

Les actuacions es van iniciar amb la banda de lloança Ecuv Jará, procedent de Valls, que va animar els primers minuts del Festival amb cançons de gospel amb molt de ritme. A continuació, el cantautor Joan Marc Mirón va interpretar temes ben coneguts i cançons pròpies introduint missatges d’arrel cristiana. En diferents moments del festival també es van fer balls, uns tradicionals irlandesos i altres adreçats als nens presents.

Paral·lelament al que es desenvolupava des de l’escenari de la pèrgola del Parc del Pescador diferents grups de joves feien de monitors de jocs, pinta-cares i tallers diferents, amb la col·laboració dels pares.

Balls protagonitzats pels joves en el decurs del Festival de la Família (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Tallers de pinta-cares pels més petits, una de les activitats del Festival de la Família (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

Presència dels joves irlandesos, un any més

En els darrers anys el Festival de la Família s’ha reforçat amb la presència de joves irlandesos que durant aquesta darrera setmana han estat col·laborant en diferents poblacions del Camp de Tarragona. A Cambrils, s’ha portat a terme, un any més, el casal d’estiu en el que s’han portat a terme activitats per la canalla a la plaça de Carles Roig, a la Parellada. En aquest sentit, Ferran Campillo manifestava que "per nosaltres, aquests joves són un exemple d'implicació de servei que, amb tot entusiasme i amb el suport del seu entorn familiar, fa que famílies cambrilenques puguin ser ateses amb amor i cura".

Activitats lúdiques en el marc del Festival de la Família (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
El cantant Joan Marc Mirón va actuar en el Festival de la Família (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article