Informació general

Inversions

L'Ajuntament disposa de 3 milions d'euros per dur a terme inversions aquest 2024

El plenari del passat divendres va aprovar l'expedient de modificació de crèdit número 8 del pressupost en vigor de l'Ajuntament per un import d'1.283.624 euros finançats amb baixes de crèdits i romanent de tresoreria

Per Berta Ruiz

Recreació de la remodelació del tram final de l'avinguda del Baix Camp inclosa dins del paquet de properes inversions
Recreació de la remodelació del tram final de l'avinguda del Baix Camp inclosa dins del paquet de properes inversions | Cedida

El plenari del passat divendres va aprovar l'expedient de modificació de crèdit número 8 del pressupost en vigor de l'Ajuntament de Cambrils per un import d'1.283.624 euros finançats amb baixes de crèdits i romanent de tresoreria. Amb aquesta quantitat, l'Ajuntament ja podrà disposar d'un total de 3 milions d'euros per a inversions aquest any 2024. El regidor d'Hisenda, Aleix Rom, va ser l'encarregat d'explicar les diferents inversions previstes que, segons va apuntar, s'adreçaran a tres objectius principals: "ampliar les inversions al carrer en matèria d'obres, paviments i inversió en parcs; mantenir els edificis municipals en bon estat i amb equipaments moderns i dotar el cos de la Policia Local de les eines necessàries per portar a terme les seves funcions en les millors condicions".

El regidor d'Hisenda va exposar algunes de les principals actuacions que es duran a terme enguany. Les dues que tenen un major import són l'execució del tram final de l'avinguda del Baix Camp per un valor de 200.000 euros –corresponent a la part que s'executarà durant aquest any 2024 tot i que el pressupost total de l'obra és d'1,5 milions d'euros– o una nova àrea de jocs al parc del Pinaret amb un pressupost de 155.000 euros.

A banda d'aquestes inversions també n'hi haurà d'altres com:

- 151.000 € per a fer front a la despesa de consums d’electricitat i gas que preveiem que hi haurà de més quest 2024.
- 24.300 € per a suplementar la partida de recollida d’animals i per posar en marxa el servei d’esterilització i control de gats (en compliment de la nova llei de benestar animal)
- 20.000 € per a diverses despeses d’Alcaldia. Com són l’atorgament d’Honors i Distincions (acte bianual) i l’elaboració d’un pla de comunicació.
- 3.000 € per a l’adquisició d’un equip de projecció de cinema.

Aleix Rom va puntualitzar que, "s’aproven aquestes inversions a mitjans any però, amb la determinació de les àrees de portar a terme aquestes actuacions durant aquest segon tram de 2024 que iniciem.Aquests inversions se sumen a les ja previstes en el Pressupost inicial i a les que hem afegit en altres modificacions de crèdit". El regidor d'Hisenda va afegir que, "som el govern que aposta per culminar els projectes de ciutat. Som el govern que vol tenir els millors equipaments municipals del territori i som el govenr que creu i recolza el cos de la Policia Local".

Comenta aquest article