Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vòlei platja

Pérez-Jiménez i Montfort-Scocco, vencedors del primer Vichy Catalan Vòlei Tour a l'Hospitalet de l'Infant

Aquest passat cap de setmana, el municipi va acollir el primer cop aquesta prova

Per Redacció

Els assistents han gaudit d’un gran nivell de joc, especialment durant les finals
Els assistents han gaudit d’un gran nivell de joc, especialment durant les finals | Cedida

Aquest cap de setmana, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat l’escenari de la cinquena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. Els assistents han gaudit d’un gran nivell de joc, especialment durant les finals, on Xavi Pérez i Óscar Jiménez s'han proclamat campions en la categoria masculina després d'un ‘tie-break’ contra Manu Nieto i Eric Estalella.

En la categoria femenina, Marta Montfort i Elisa Scocco han aconseguit la seva primera victòria en el circuit després de dues finals disputades anteriorment. Montfort i Scocco han vençut Sara Bisbe i Luana Araco per 2-0 (19-21 i 15-21), demostrant la seva excel·lència en el joc.

El tercer lloc ha estat per Anna Grima i Marina Balasch en la categoria femenina, i per José Felipe Torres i Carlos Andrés Díaz en la masculina. La cerimònia de premis va comptar amb la presència de Jaime Sierra, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Assumpció Castellví, alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, i Yolanda Marquès, regidora d’Esports de l’Ajuntament.

Comenta aquest article