Societat

Entreteniment

El programa de TV3 Joc de Cartes Estiu torna a Cambrils

El restaurant Les Barques és l'establiment cambrilenc que ha participat en un dels capítols d'aquest reality gastronòmic i que s'emetrà aquest mes d'agost

Per Redacció

Marc Ribas, el presentador del programa Joc de Cartes
Marc Ribas, el presentador del programa Joc de Cartes | TV3

El programa Joc de Cartes Estiu ha tornat a fer estada a Cambrils en l'edició d'aquest estiu. El programa, que enguany arriba a la vuitena temporada, es comença a emetre avui, a partir de les 22 h, i ho fa amb el que està dedicat a trobar el "millor restaurant amb sabor a mar del Maresme". El programa en el que surt el restaurant cambrilenc Les Barques és el tercer de la sèrie i, si no hi ha canvis de programació inesperats, s'hauria d'emetre el dimecres 14 d'agost. Aquest programa centrat al nostre territori, s'ha fet sota l'enunciat de trobar "el millor restaurant del cor de la Costa Daurada" i a part del restaurant Les Barques també hi participen el restaurant Mendebal de Salou i l'hamburgueseria Wissler de la Pineda (Vila-seca). 

En aquesta edició, com ja s'ha fet en altres ocasions, el presentador de Joc de Cartes, Marc Ribas, triarà el Plat Estrella del programa, aquell que més li hagi agradat, i que atorgarà mig punt més al restaurant que l'hagi servit. De l'altra, els concursants tindran dret a canviar una de les notes que hagin posat durant el programa. La resta serà com sempre: tres restaurants, tres parelles de concursants i 3.000 euros de premi.

Segona visita del programa Joc de Cartes a Cambrils

Aquesta serà la segona vegada que Joc de Cartes aterri a Cambrils. L'anterior ocasió va ser ara fa quatre anys, l'estiu de 2020, en el programa en el que van participar i competir tres restaurants cambrilencs. En aquella ocasió es buscava "el millor restaurant de cuina tradicional de Cambrils" i va comptar amb la participació dels restaurants Macarrilla, Botella i Denver. El guanyador d'aquell programa va ser el restaurant Denver.

Comenta aquest article