Societat

Entreteniment

Super Mario Bros i els seus amics conquereixen la plaça del Pòsit

Petits i grans gaudeixen de dues tardes de videojocs gratuïts gràcies a la gira estiuenca Nintendo Switch Tour

Per Cristina Sierra

Petits i gran van gaudir d'una tarda de videojocs a la plaça del Pòsit
Petits i gran van gaudir d'una tarda de videojocs a la plaça del Pòsit | Cristina Sierra

La plaça del Pòsit acollia, aquest passat cap de setmana, dues divertides tardes de jocs gratuïts gràcies a la gira estiuenca Nintendo Switch Tour. La coneguda companyia, especialitzada en jocs com Super Mario Bros, Mario Kart o Nintendo Switch Sports, va fer parada al cor del Port per oferir la possibilitat, a petits i grans, de poder passar una bona estona jugant als seus jocs preferits.

Tant dissabte com diumenge, de les 18 hores fins a mitjanit, desenes i desenes de persones van passar per la plaça per gaudir d’aquesta gira. L’empresa va preparar dues grans carpes i diverses pantalles perquè els interessats poguessin jugar i provar diferents videojocs, tan individualment, amb diferents consoles que estaven preparades en espais preparats amb pufs vermells -el color corporatiu de la marca-, com en diverses televisions preparades amb comandaments per jugar en grup.

La gira de Nintendo Switch Tour va ocupar tota la plaça del Pòsit.

Els qui més van gaudir d’aquesta instal·lació van ser els més petits, que demanaven als seus pares que fessin cua per poder jugar una estona durant les seves vacances a Cambrils. L’Aitana, una nena de vuit anys de Pamplona, es va posar a jugar amb la Nintendo Switch. "M’ho estic passant molt bé perquè a casa no tinc aquest videojoc i he pogut jugar una mica. Estic de vacances amb els meus pares i germà gran", deia a revistacambrils.

En una altra carpa, el Biel, un nen de dotze anys de Lleida, aprofitava per jugar al golf. "Tinc la Nintendo Switch i aquest joc no l’havia provat mai, és molt guai", comentava. També els pares van gaudir d’una tarda molt entretinguda jugant amb els seus fills. 

Un xiquet juga amb la seva mare a un dels videojocs de Nintendo

La gira Nintendo Switch Tour està recorrent diferents ciutats costaneres d’Espanya. Es va iniciar el passat 1 de juliol a Cadis i ha passat per llocs com Torrevieja o Peníscola. Després de Cambrils, viatjarà cap al nord, amb parada a Castro Urdiales, Suances o San Vicente de la Barquera.

Els més petits van gaudir dels diferents videojocs de Nintendo

 

Comenta aquest article