Societat

Música

Nit d’òpera davant de Can Bosch

Un any més, el client habitual del restaurant regala aquesta actuació al bell mig de la Rambla de Jaume I

Per Cristina Sierra

Actuació dels cantants d'òpera davant el restaurant Can Bosch, ahir a la nit
Actuació dels cantants d'òpera davant el restaurant Can Bosch, ahir a la nit | Cristina Sierra

Clients del restaurant Can Bosch, així com cambrilencs i turistes que passejaven ahir al vespre per la Rambla de Jaume I, es van veure sorpresos amb una actuació d’òpera. Desenes de persones es van apropar al bell mig de l’avinguda per gaudir d’aquesta majestuosa representació en una nit d’estiu amenaçada per la pluja.

Aquesta obra va ser un regal del client de nacionalitat russa que des de fa anys vol tenir aquest gest tant amb els propietaris i treballadors del restaurant com amb el municipi, on ve des de fa anys. Com ha publicat l'establiment a les seves històries d'Instagram, l'actuació es va iniciar a l'interior de Can Bosch, sorprenent així els comensals que estaven sopant. Posteriorment, els artistes es van dirigir al carrer, on es van poder escoltar clàssics com O mio babbino caro de l'òpera Gianni Schicchi de Giacomo Puccini o La Traviata de Giuseppe Verdi.

El client i la seva família van seguir aquesta actuació acompanyats dels propietaris del restaurant, que enguany celebrarà quaranta anys d’estrella Michelin. Cal recordar que l’any passat, es va fer la representació del Llac dels Cignes de Txaikowski i el 2022 va ser el torn d’un concert de música.

Diferents moments de l'actuació musical, ahir a la nit davant el restaurant Can Bosch

 

Comenta aquest article