Cultura

Música

Ca n’Alpens porta el seu repertori musical variat pels carrers del Port

El grup vocal, format per quinze persones i sota la direcció musical de Marc Riera, ofereix l’única actuació del programa estiuenc Cambrileja

Per Cristina Sierra

Ca n'Alpens va actuar, ahir a la nit, per diferents places del Port
Ca n'Alpens va actuar, ahir a la nit, per diferents places del Port | Cristina Sierra

Els carrers del Port de Cambrils van acollir, ahir al vespre, l’única actuació del programa estiuenc Cambrileja. El grup vocal Ca n’Alpens va ser l’encarregat de posar música per les diferents places del barri, oferint un repertori musical molt variat que incloïa estils com el swing, jazz, rock, gòspel, bossa nova o cançons d’autor.

El grup, format per quinze persones i sota la direcció musical de Marc Riera, van iniciar la seva actuació a la plaça d’Aragó. Van continuar a la plaça del Pòsit i tot seguit es van dirigir a la plaça de Mossèn Joan Batalla, on hi havia força gent passejant. El recital va finalitzar a la plaça de Catalunya.

Va ser el gener del 2020 quan el grup va iniciar un taller de cant a Alpens acompanyats pel músic i professor Marc Riera, en un espai creat per l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL). Però no va ser fins dos anys més tard quan la formació, arran d’una actuació en el marc de la Festa Major de Santa Eulàlia de Puig-oriol, va decidir posar-se un nom. “Ca n’Alpens és un espai de trobada musical, on des de l’amor a la música i des de l’aprenentatge continu, intentem ser caixa i ressò”, apunten. 

Ca n'Alpens durant la seva actuació a la plaça de Catalunya, ahir a la nit

 

Comenta aquest article