Informació general

Topada

Un camió impacta contra una gran branca d'un plataner, a l'Eixample

Els bombers van haver de retirar la branca afectada producte d'un incident que ja acostuma a ser freqüent des que es va incrementar el trànsit per aquesta avinguda, que connecta l'Eixample amb Horta de Santa Maria

Per Lluís Rovira i Barenys

Bombers tallant la branca caiguda per retirar-la
Bombers tallant la branca caiguda per retirar-la | Lluís Domingo

Un camió amb contenidor va topar amb un dels arbres de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer i va provocar el trencament d'una gran branca. La topada es va produir poc després de les 3 de la tarda d'ahir divendres quan el camió, que circulava en sentit baixada, va topar contra una gran branca d'un plataner del passeig que va quedar mig penjant de l'arbre. L'impacte va produir un fort estrèpit però, tot i això, el camió ni es va aturar. La branca va quedar mig penjada i hi havia el perill que els vehicles que venien al darrera hi poguessin rascar. Davant la perillositat d'aquesta situació es va donar avís a la Policia local i aquests, al seu torn, van avisar els bombers que es van encarregar de retirar la branca i fer-ne llenya, que va quedar apilada al costat del tronc a l'espera que els operaris pertinents la retiressin.

La branca obstaculitzava el pas dels vehicles (Foto: Lluís Domingo)

Increment important del trànsit des que es va connectar l'Eixample amb Horta de Santa Maria

La connexió de l'Eixample amb Horta de Santa Maria es va fer efectiva a meitats del passat mes de novembre després que es fes una adequació d'aquest espai on hi havia l'antiga estació de tren. Un cop feta aquesta connexió entre els dos barris, amb el temps, s'ha vist com s'ha incrementat la circulació de vehicles per l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer i l'avinguda d'Horta de Santa Maria. Al mateix temps, els camions de gran tonatge que duen contenidors han anat emprant aquest itinerari amb més freqüència, un fet inèdit abans d'habilitar-se aquesta connexió entre els dos barris.

La topada del camió, ahir, amb una branca d'un dels plataners del passeig no ha estat la primera. Aquests darrers mesos n'hi ha hagut d'altres que s'han saldat amb el mateix resultat. També hi ha hagut topades o rascades de camions amb els arbres del passeig sense que s'hagi trencat cap branca.

Comenta aquest article